Halvmåne / Crescent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 3,20 out of 5)
Loading...
Halvmåne / Crescent
SPILLET

Halvmåne er en kabale, der spilles med to dæk spillekort blandet sammen. Spillet kaldes halvmåne, fordi når kortene uddeles korrekt, skal de resulterende bunker danne en stor bue eller en halvmåne.Først fjernes en konge og et es i hver kulør for at danne basis for fundamentet. Kongerne er placeret på en række, mens esserne er placeret under konger. De seks resterende kort uddeles i 16 bunker med seks kort hver, vendt nedad. Hvis spilleren vælger, skal bunkerne danne en stor bue som nævnt ovenfor. Når kortene er uddelt, vendes det øverste kort i hver bunke med forsiden opad.

Formålet med kabalen

Formålet med halvmåne er at flytte alle kortene fra halvcirklen til fundamenterne. Kongerne er opbygget efter dragt op til esser og esserne er opbygget, også efter dragt, til konger.

Reglerne for halvmåne

Det øverste kort på hver bunke i halvcirklen kan spilles. Kun et kort kan flyttes ad gangen, enten op eller ned efter kulør og kan gå rundt om hjørnet (placere en konge over et ess og vice versa). Når et kort med billedsiden nedad bliver synligt, vendes det med forsiden opad.Når konge- og esser er i rækkefølge, kan man overføre kortene fra det ene fundament til det andet undtagen basiskortene.Når alle mulige træk er foretaget - eller spilleren har foretaget alle træk, han ønskede at foretage - foretages der et særligt nyt træk. Det nederste kort på hver bunke på halvcirklen placeres på toppen uden at forstyrre rækkefølgen af ​​de andre kort i bunken. Dette kan kun gøres tre gange i hele spillet.Halvmåne kabalen går op, når alle 104 kort er spillet. God fornøjelse med spillet!Spillet hedder Crescent på engelsk.

Elsker du at lægge kabale, så gør det gratis her! Masser af gratis kabaler på spil kabale dk, kortspil, kabaler og kortspil for alle!
Vi har alle de sjove kabaler helt gratis.

Kan du lide dette spil?

Integrer dette spil