7-kabale Klassisk

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...
7-kabale Klassisk
SPILLET

Elsker du at lægge 7-kabale (kaldes også for Klondike kabalen), så gør det gratis her på SpilKabale.dk! Vi har masser af gratis kabaler - herunder forskellige udgaver af syvkabale. Så du har alle muligheder for at finde din yndlingskabale! Vores motto er kabaler til alle! Mangler du din favoritkabale her på siden - så skriv til os!7-kabalen blev kendt af alle da Microsoft besluttede at lade den populære kabale være en fast del af styresystemet Windows. Der er ingen tvivl om at næsten alle brugere af Windows på et eller andet tidspunkt har taget sig et spil 7-kabale!Her på SpilKabale.dk har vi mange forskellige typer af 7-kabalen. Du kan fx spille vores Havfrue 7-kabale eller en af vores andre kabaler.Vidste du forresten at kabaler på svensk hedder patiens?

7-kabale Spilleregler i 7-kabale

Frie kort fra de 7 byggebunker samt kort fra den frie håndbunke kan flyttes op på grundbunkerne efter følgende byggeprincip:Der bygges opad i samme 'farve' fra es op til kongen.Efterhånden som de øvrige esser arbejdes frem, flyttes de op på grundbunkerne, hvorefter man kan begynde at bygge på dem.Undervejs i spillet kan kort fra den åbne håndbunke og fra byggebunkerne indbyrdes flyttes til byggebunkerne efter følgende byggeprincip:I en 7-kabale bygges der nedad rød på sort og sort på rød.Herved vil der opstå rød-sorte sekvenser, der kan flyttes samlet, hvis det øverste kort overholder byggebunkernes byggeprincip.Der er dog følgende restriktioner:Kun hele sekvenser kan flyttes til andre byggebunker. Ikke dele af sekvenser og ej heller det nederste kort i en sekvens. Dog kan det nederste kort i en sekvens altid flyttes op på grundbunkerne som byggekort.Alene-kort, der ikke tilhører en sekvens, kan derimod godt flyttes hen som nederste kort i en sekvens - eller som første kort på et andet "alene"-kort. "Alene"-kort kan til enhver tid flyttes op på grundbunkerne.Under spillet vil en eller flere byggebunker blive tømt. På disse tomme pladser kan kun lægges en konge - hvad enten kongen er et "alene"-kort eller er øverste kort i en sekvens.Når man ikke længere kan bygge som ovenfor beskrevet,, trækker man nye kort fra håndbunken, 3 ad gangen, hvoraf det øverste er frit. Anvendes dette kort i spillet, bliver kortet nedenunder frit og kan benyttes. Bemærk, at hvis håndbunken består af et antal kort, hvor tallet 3 går op, vil de samme kort komme frem igen og igen.

7-kabale 7-kabale tip

Det er vigtigt at få vendt de kort, der ligger med billedsiden nedad, så hurtigt som muligt, da de ellers vil spærre for et heldigt udfald af spillet.

Kan du lide dette spil?

Integrer dette spil