Julekabale (7-kabale)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

7-kabale Populære kabaler og kortspil admin 0

Julekabale (7-kabale)
Indlæser ... Spillet er hentet, klik for at starte!
SPILLET

Ho ho ho! Kom i den rigtige julestemning med vores hyggelige jule 7-kabale. Julekabalen, eller på engelsk X-mas solitaire, er baseret på den velkendte 7-kabale som alle elsker. Spil kabale dagen lang, mens sneen daler uden for. SpilKabale.dk har altid en kabale til dig! 7-kabale regler.

7 sjove julefakta

  1. Rudolfs næse er rød fordi forskere har fundet ud af at voksne rensdyrs næser har 25 procent mere blodcirkulation i næsen end mennesker. Ligesom vi mennesker får røde kinder af blodcirkulationen, får rensdyrene røde næser, især når de er fysisk aktive.
  2. Har Rudolf gevir ? Nej, faktisk ikke. Rensdyr hanner taber deres gevir lige før jul. Så Disney er lidt forkert på den.
  3. Grøn, rød og guld er julens farver. Grøn som træet og som symbol på liv og genfødsel, rød for blod og guld for kongelig og rigdom.
  4. I følge data fra facebook, er de 2 uger op mod jul de uger hvor flest par fra hinanden.
  5. Den tidligste skriftlige omtale af et juletræ er fra 1531 i Tyskland.
  6. Den første til at pynte et juletræ skulle være Martin Luther (1483 – 1546). Ifølge historien, blev han så rørt over hvor smukt det så ud når stjerner skinnede igennem grenen på et grantræ, så han tog et træ med hjem og pyntede det med stearinlys.
  7. Den mest solgte julesang er Bing Crosbys "White Christmas" med mere end 50 millioner solgte plader siden 1942. Last Christmas med Wham har blot solgt 1,5 million.

7-kabale regler.