Gode alternativer til 7 kabale

Spil tips admin 0

Nogle gange trænger man bare til at prøve noget nyt. Og det kan både være med hensyn til mad, træning, og påklædning. Også med hyggespil kan man have behov for lidt variation, og her er der heldigvis rigtigt gode muligheder på internettet. Læs med her, hvis du er trænger til at prøve noget andet end 7-kabale.

Online bingo

Der er på det seneste kommet rigtigt mange nye bingo sider til Danmark, så mulighederne er bedre end de nogensinde har været før for at opleve det populære spil i sin brugervenlige online version.

Bingo er en god måde at få tiden til at gå på, og det koster oftest kun minimale beløb at spille med om gevinsterne. Hvis du er heldig, kan det være du får fuld plade, og bliver den der løber med en god bingo præmie på et par hundrede eller endda et par tusinde kroner.

Online bingo er ekstra hyggeligt, fordi man undervejs i spillet ofte har mulighed for en bingochat med de andre brugere, såvel som for at spille kvikspil, imens man venter på at numrene bliver råbt op. Pladerne kan koste alt fra 1 krone og op til en 10’er per styk, så der er noget for enhver pengepung, og man kan selvfølgelig købe ligeså mange bingoplader som man har lyst til.

Sudoku

Sudoku er en japansk hjernevrider quiz, der som oftest findes i aviser og lignende. Det er et glimrende tidsfordriv, både når man er på farten, og når man sidder hjemme på sofaen.

Sudoku består i udgangspunktet af et gitter med en række tal i, og så gælder det ellers om at udfylde de tomme felter med de bogstaver som matcher. Det siger jo nærmest sig selv at det er et helt uimodståeligt morsomt tidsfordriv, og vi kan da også helt klart anbefale dig at prøve det, hvis det er gået lidt i hårdknude for dig med den gode gamle 7-kabale.

Sudoku får ikke kun tiden til at forsvinde i en ruf – det masserer også din hjerne, og gør dig både klogere og i stand til at træffe bedre beslutninger. Så saml et sudoku hæfte op fra kiosken, eller spil det online på en af de utallige sider hvor det er muligt.

 

Hjerterfri

Hjerterfri minder lidt om 7-kabale, og så alligevel overhovedet ikke. Hjerterfri er et spil hvor det handler om at få kort fra hånden, og har på den måde visse fællestræk med det populære whist spil, som mange danskere også er til falds for i en snæver vending.

Hvis du elsker 7-kabale, så vil du næsten helt sikkert også bryde dig om hjerterfri, som også er et af de spil der hører til det gamle Windows, hvorfor der da også er masser af mennesker, der er vilde med at spille det.

Hvis du har lagt den ene 7 kabale efter hinanden, og snart ikke kan kende forskel på dem mere, så kan det helt klart være en idé og friske hovedet lidt op med en sjov og spændende omgang hjerterfri.

Mobilskrab

Skrabespil er et af de sjoveste og hyggeligste tidsfordriver der findes, måske lige med undtagelse af blackjack med live dealer. Nu kan du også opleve de hyggelige skrabespil på nettet, hvor du kan skrabe løs fra din mobil telefon, eller fra din iPad.

Det gode ved mobilskrab er, at du ikke behøver en mønt og skrabe med, og ikke skal bekymre dig om smulder fra skrabeloddet. I stedet kan du bare nyde fornemmelsen af at skrabe via din computer, og få smidt eventuelle gevinster direkte ind på din Nemkonto, hvis du da ikke vælger at bruge dem på nye skrabelodder. Nemt og sjovt!

 

Alfredo

Forestil dig, at skrabespil var vokset sammen med et videospil, og havde fået endnu bedre vinderchancer. Det er faktisk hvad der er sket i Alfredo, som er et såkaldt quickspil, der kan opleves på flere danske online casinoer.

Alfredo er navnet på en ældre italiensk kok, der ikke ser særligt godt. Derfor skal du hjælpe ham med at tage mad ud af tre forskellige ovne, og sørge for, at det er den rigtige ovn der bliver tømt.

Skulle du være heldig at ramme den helt rigtige ovn, kan du være så heldig at ovnen rummer flere tusindvis af kroner til dig, men mindre kan da også gøre det, og du vil opleve mange små gevinster på et par hundrede kroner eller deromkring, når du spiller.

Alfredo er helt klart et tiltrækkende spil, og en rigtig god mulighed for at vinde lidt ekstra penge til at forsøde tilværelsen med.

Yatzy

Mange steder kan du spille yatzy online, enten imod andre brugere eller bare imod en computer. Yatzy er et alle tiders hyggespil, og noget, som man nok aldrig bliver træt af. Find en yatzy side og øv dine digitale terningkaste færdigheder i dag, hvis du synes at 7-kabale er blevet en anelse for monotont.