ForetrukneOpdater din Flash version hvis kabalerne ikke virker!

Bliv medlem af KortKlubben

Bliv medlem af KortKlubben, så får du nyt om kabaler og kortspil fra SpilKabale.dk!

Edderkop kabale

edderkop kabale Spil Edderkop Kabale her


Edderkop kabalen er meget populær. Sammen med 7-kabale og Napoleon Kabale er det den mest spillede kabale. Edderkop kabale er anderledes idet der spilles med to sæt spillekort.

Denne kabale er egentlig et meget simpelt kortspil. Det handler i grove træk om at “samle dine kort”. Du skal samle kortene i bunker af samme kulør, der start med konge og derefter går hele vejen til es.

Der findes flere forskellige variationer af Edderkop kabale, som på engelsk kaldes 'Spider Solitaire'. I de forskellige variationer spilles der med alt fra 1 til 4 sæt spillekort.

Er du vild med kabaler? Så tryk 'synes godt om'


Indlæses spillet ikke? Download den seneste Flash Player her ->  Download seneste flash player heredderkop kabale Formål med Edderkop Kabale

Her er den klassiske kabale - edderkop. Edderkop kabalen er simpel få et kort over på et højere, dog det næste i rækken. Kabalen kan godt tage tid, men bliver den for svær - har vi en hjælper til dig

edderkop kabale Spilleregler i Edderkop Kabale

Du styrer det hele med musen. Få kortene lagt i lige stakker fra konge og ned efter. Du kan flytte hele og dele af rækker, dog skal de hænge sammen altså 8, 7, 6 kan du godt flytte over på en nier, men ikke 8, 5, 4. Når der ikke er flere muligheder trykker du bare på kortstakken nede i højre hjørne, og der kommer endnu en række du kan pusle med. Husk, bliver kabalen for svær har du en hjælper - klik blot på Hint. Held og lykke.

Er du vild med kabale? Så tryk 'synes godt om'
Følg os på Google+ Google+