Gratis kabale online

Elsker du at lægge 7-kabale, edderkoppen eller pyramiden? Så er du kommet til rette sted! På SpilKabale.dk finder du masser af hyggelige og sjove kabaler – og det bedste af det hele er at det er 100% gratis! Prøv en eller alle kabaler – måske har vi din favorit?

Vi sætter en ære i at have et stort udvalg af kabaler – og du vil altid kunne finde en kabale som passer til dig. Her på siden finder du både de hurtige og lette, og de mere udfordrende. SpilKabale.dk har kabaler for børn og voksne, ung og gammel, store og små! Alle vores spil kan spilles helt gratis – så det er bare med at komme i gang!

⇩ Spil kabale nu! ⇩

7-kabaleSyvkabale napoleon kabale Napoleon edderkop kabale Edderkoppen pyramide kabale Pyramiden halvmåne kabale Halvmånen
7-kabale – Hele Danmarks favorit!

Her kan du spille vores og hele Danmarks favorit: Syvkabalen! Bare klik på start så er du staks i gang med at spille 7-kabale. Hvis du logger ind, kan du endnu spille mod andre dygtige kortspillere – måske kommer du ind på vores top 10! God fornøjelse – vi håber kabalen går op!Kortspil på nettet

Det er blevet populært at spille kort online. Vi er specialiseret i sjove kabaler – men du kan også finde udfordrende kortspil på SpilKabale.dk. Læg eksempelvis 7-kabale, Napoleonkabale, Edderkopkabale eller Pyramiden. Du finder alle de klassiske kabaler her – så det er bare med at komme i gang og prøve vores underholdende kortspil. SpilKabale.dk er hele Danmarks kabaleside, hvor du helt enkelt kan lægge hyggelige kabaler online.

Kabalens historie

Wikipedia står der at ordret “kabale” kommer fra det hebraiske ord kabbala betyder mystisk lære. Ydermere skriver de at der eksisterer en forbindelse mellem kabaler og tarotkort i skabelsen af ordets oprindelige betydning, da man muligvis har forbundet enhver form for kortlægning med spådom. Kabalespillet daterer tilbage til 1700-tallet, hvor de første skriftlige kilder kan findes på tysk og fransk.